Jump to content

Fantasy NHL: Második meccsét is megnyerte a Vegas

2017. 09. 21. 11:45

A Knights most a Coloradót gyűrte le. A Buffalo legyőzte a bajnokot, a San Jose kiütéssel nyerte a kaliforniai derbit.

A Nashville hiába dolgozott le kétgólos hátrányt hazai jégen a Florida ellen, nem bírta tartani Connor Brickleyt. A 25 éves center duplázott és gólpasszt adott a győztes gólt szerző Michael Mathesonnak. A két csapat játszott egy visszavágót is a Bridgestones Arenában, ezt a hazaiak nyerték hosszabbításban 3-2-re. A hős Miikka Salomaki volt, aki a rendes játékidőben és a ráadásban is betalált.

A második harmadban három gólt ütve döntötte el a meccset a Boston a Detroit ellen. A Red Wings a háromgólos hátrány után még minimálisra csökkentette a különbséget, de Teddy Purcell három perccel a befejezés előtt bebiztosította a Bruins győzelmét.

A játéknap második hosszabbítását a Buffalo–Pittsburgh meccs hozta, ahol a hazaiak örülhettek a pluszpontnak. A Sabres Matt Tennyson góljával harcolta ki a ráadást bő két perccel a befejezés előtt, a ráadásban pedig Jack Eichel találatával a győzelmet is megszerezte.

A St. Louis hiába vezetett az első harmadban 2-0-ra, majd két harmad után 3-2-re, végül kétgólos vereséggel távozott Dallasból. A Stars a befejező húsz percben hármat lőtt, a győztes találatnál gólpasszt adott az új szerzemény, a nyáron igazolt Alekszandr Radulov.

(Forrás: jegkorongblog.hu)