Jump to content

Fantasy NHL: A Stamkos, Kucserov páros megállíthatatlan

2017. 11. 12. 12:58

A Rangers Original Six-rangadón verte a Bostont és így nemcsak zsinórban az ötödik győzelmét szerezte, de először a szezonban 50% feletti mutatóval áll. Az első harmad közepén 21 másodperc alatt mindkét oldalon megrezdültek a hálók, majd négy perc elteltével ismét két gyors gól következett, de ezeket a hazaiak csatára, Jimmy Vesey szerezte 29 másodperc alatt. A Bruins hajtott az egyenlítésért, szépített is, de Rick Nash egy üres kapus góllal lezárta a meccset. Alain Vigneault 200. győzelmét szerezte a Rangers kispadján, Kevin Shattenkirk zsinórban hatodik meccsén szerzett pontot és 17 pontjával vezeti a hátvédek listáját az NHL-ben.

A San Jose hiába vezetett már az első lövésből a 25. másodpercben hazai jégen, a folytatásban esélye sem volt a Tampa ellen. A Bolts öttel felelt a bekapott gólra, a csapat két legjobbja természetesen Steven Stamkos és Nyikita Kucserov volt, akikhez ezen az estén Vlagyiszlav Namesztnyikov is felnőtt. A trió összesen kilenc pontot termelt, igazságosan elosztva háromfelé. Stamkos 28 pontjával az NHL pontlistáját vezeti éppen a 25 pontos Kucserov előtt, aki egyébként 15 találatával a góllövőlista élén áll.

Karrierje során először hiányzott sérülés miatt Auston Matthews a Torontóból, ám a Leafs nélküle is gond nélkül nyert hazai környezetben a Minnesota ellen. Az Air Canada Centre-ben hasonló volt a forgatókönyv, mint a Gardenben, 1-1 után két torontói gól következett, majd hiába szépített a Wild, Connor Brown egy üres kapus góllal bebiztosította a kanadai csapat győzelmét. A találkozón döntő volt a két kapus teljesítménye, a vendégeknél Devan Dubnyk 18 lövésből kapott hármat, a hazaiaknál Frederik Andersen 37-ből kettőt.

(Forrás: jegkorongblog.hu)