Jump to content

Fantasy NHL: Gödörben a St. Louis és a Toronto

2017. 12. 27. 11:56

Simán hozta a Keleti konferencia rangadóját a Columbus a Toronto ellen. A Blue Jackets ütötte a találkozó első két gólját, ám a Leafs hiába szépített, a hazaiak két újabb góllal nyomatékosították fölényüket. A második számú kapus, Joonas Korpisalo 39 lövést védett, Seth Jones és Cam Atkinson két pontot szerzett. A Leafs az utolsó öt mérkőzéséből a negyediket vesztette el.

Két rossz formában lévő együttes találkozott Calgaryban, a Flames ugyanis az elmúlt kilenc meccséből hatot, a Blues négyből hármat bukott el. Az emelkedőn a kanadai gárda indult el miután szoros meccsen győzni tudott. A Saddledome-ban minden harmad egy gólt hozott, az elsőben és a harmadikban a Flames, a középsőben a Blues talált be. A győztes gólt Dougie Hamilton lőtte.

A Philadelphia hazai pályán győzött a Detroit ellen és ezzel az utolsó nyolc mérkőzéséből a hetediket. A Red Wings a második harmadban kétszer is megszerezte a vezetést, de a Flyers mindkétszer egyenlített, a harmadik harmad elején pedig Sean Couturier révén a győztes gólt is megszerezte. Couturier a 16. gólját lőtte a szezonban, amivel új egyéni csúcsot állított fel. A center mellett Claude Giroux és Jakub Vorácek emelkedett ki, előbbi három gólt készített elő, utóbbi csak egyet, de 34 gólpasszával vezeti az NHL-ranglistát.

NHL, 2017. december 20.

Columbus–Toronto 4-2
G.: Sedlak, Jones, Dubois, Wennberg il. Gardiner, Marner

Philadelphia–Detroit 4-3
G.: Weise, Simmonds, Hagg, Couturier ill. Frk, Green, Nyquist

Calgary–St. Louis 2-1
G.: Frolík, Hamilton ill. Schenn

(Forrás: jegkorongblog.hu)