Jump to content

Fantasy NHL: 33. győzelmét szerezte a Vegas

2018. 01. 31. 23:21

Ezzel beállította a Florida és az Anaheim újonc-rekordját. A Boston 18 mérkőzés után nem szerzett pontot, Malkin-triplával nyert a Pittsburgh, Hamhuis mérföldkőhöz érkezett.

Az utolsó 2 percben nyerte meg a meccset a Vegas Calgaryban. A Knights szerzett vezetést a kanadai városban, de a Flames a második játékrészben fordított. A nagy csavar azonban még hátra volt, arra egészen a hajráig kellett várni. Kevesebb mint 2 perccel a befejezés előtt Erik Haula és Jonathan Marchessault góljaival 10 másodperc alatt fordított a Vegas, fél perccel később pedig David Perron egy üres kapus góllal a győzelmet is bebiztosította a vendégek részére.

Nem tett jót az All Star-szünet a Bostonnak, a Bruins kiesett a ritmusból, hazai jégen kapott ki az Anaheimtől, így 18 mérkőzés után először nem szerzett pontot. A Ducks az első harmad derekán öt perc alatt ütött kettőt és ezt az előnyét egészen az utolsó percig tartotta, de Ryan Spooner hiába szépített, Adam Henrique üres kapus gólja lezárta a meccset.

A New Jersey győzött Buffalóban és ezzel négy vereség után gyűjtött be ismét a pontokat. A Devils a második és harmadik harmad hatodik percében is betalált, de a Sabres hiába szépített a hajrában, akárcsak Bostonban, itt is egy üres kapus találat döntötte el az összecsapást.

Élete első győzelmét szerezte az NHL-ben a Florida újonc kapusa, Harri Sateri. A tavaly még a KHL-es Vityazban remekelő 28 éves finn hálóőr 32 védéssel járult hozzá az Islanders elleni sikerhez, amivel megszakadt a Panthers három mérkőzést felölelő nyeretlenségi sorozata. Sateri végig parádézott a vasak között, a New York-iak csak a 46. percben tudták megtörni az ellenállását, amikor a Florida már 3-0-ra vezetett.

Jevgenyij Malkin karrierje 12. mesterhármasával nyert a Pittsburgh a San Jose ellen. A Pens szerzett vezetést, de a Sharks a második harmadban két emberfóros góllal fordított. Ekkor lépett elő Malkin, akinek a duplájával a Pittsburgh visszavette a vezetést. Rust második góljával megduplázta az előnyét a kétszeres bajnok a harmadik harmad közepén, az utolsó percben Malkin egy üres kapus góllal tette fel a koronát a teljesítményére.

 

(Forrás: jegkorongblog.hu)