Jump to content

Fantasy NHL: Hírek, eredmények

2019. 11. 27. 11:56

Az egykori Volán-csatár a Pittsburgh ellen remekelt, négygólos hátrányt dolgozott le a Detroit, Vasziljevszkij franchise-rekorder lett, Kane ismét pontot szerzett.

Négygólos hátrányból mentett pontot a Detroit Philadelphiában. 5-1-es Flyers-vezetés után a Red Wings az utolsó 17 percben négyet ütött úgy, hogy az utolsót a korábban is eredményes Anthony Mantha szerezte 7 másodperccel a befejezés előtt. Ez 1 pontot ért, a győztes találatot ugyanis a szintén duplázó philadelphiai Konecny lőtte a ráadás második percében.

Az Arizona kapusának, Darcy Kuempernek 22 védés is elég volt a Toronto ellen a győzelemhez és a shutouthoz. A Coyotes a középső játékrész elején döntötte el a meccset, amikor szűk három perc alatt ütött kettőt. Az Arizona három pontra van a továbbjutást jelentő második wild card helytől.

A Calgary a második harmadban döntötte el a meccset Pittsburghben, amikor négyet lőtt és csak egyet kapott. A Penguins 5-2-es Flames előny után a befejező periódusban csak szépíteni tudott Malkin két emberelőnyös góljával. A négy vereség után ismét nyerő Calgary legjobbja a három gólpasszt kiosztó volt fehérvári játékos, Derek Ryan volt.

A St. Louis Denverben szerezte meg a kilencedik győzelmét. A Bluesban Jake Allen 32 lövést fogott és hibátlanul védett, Vlagyimir Taraszenko egyet lőtt és egyet előkészített, amivel zsinórban 11. meccsén szerzett pontot. A St. Louis 2002 után épített ismét kilences sorozatot, és egy győzelemre került a klubrekordtól.

A Tampa ugyanúgy nyert a Montreal ellen, mint a St. Louis: nem kapott egyet sem, és mindhárom gólját a befejező húsz percben ütötte. Kucserov két egységgel zárt, így már csak hat pontra van a százas határtól, Vasziljevszkij 20 védéssel ért el shutoutot, és megdöntötte Ben Bishop 18-as franchise-rekordját.

A forduló harmadik 3-0-s győzelmét a Carolina aratta a Dallas felett, Petr Mrazek 33 védésének köszönhetően. A Hurricanes az utolsó tíz mérkőzéséből nyolcat megnyert, ennek köszönhetően a nyolcadik helyre jött fel keleten. A győztes gólt szerző Justin Williams egymás után negyedik mérkőzésén szerzett pontot.

Öt nap alatt másodszor nyert az Ottawa a Winnipeg ellen. A háromgólos hazai siker után a Senators ezúttal fordulatos meccset nyert vendégként. A Senators ütötte az elsőt, majd kettőt a Jets, utána ismét kettőt ismét a vendégek. A hazaiak Tyler Myers góljával harcolták ki a ráadást öt perccel a befejezés előtt. A győztes gólt Ryan Dzingel lőtte. Az Ottawa négy góljából hármat emberelőnyben ért el.

Az elmúlt szezonban az Islanders 35 győzelmet szerzett összesen, idén pedig már most ennyinél jár, miután simán nyert az Edmonton ellen. Az elmúlt 18 mérkőzéséből 14-et behúzó Islanders ezúttal csapatként remekelt, öt különböző játékos szerzett gólt, és összesen 12-en pontot. Robin Lehner 34 lövést fogott.

A három-három ponttal záró Artyemij Panarin, Ryan Murray kettősnek köszönhetően a Columbus simán nyert hárommal a Chicago otthonában. A duplával és gólpasszal záró Panarain egykori csapata ellen szerezte karrierje 300. pontját. A hazaiknál természetesen Patrick Kane volt a főszereplő, aki zsinórban 17. meccsén szerzett pontot, és immár egyvégtében 16. alkalommal volt gólpassza.

A Vegas gond nélkül nyert a Nashville ellen, így öt hazai vereség után győzött ismét. A Golden Knights kereken 50 lövést küldött a Predators kapujára, amiből kettő Max Pacioretty révén utat is talált. A hazaiaknál Malcolm Subban 29 védéssel zárt.

A San Jose a Vancouver legyőzésével hetedik sikerét szerezte utolsó nyolc meccsén. A Canucks kétszer tudott egyenlíteni, de Joe Pavelski találatára, amely hét perccel a befejezés előtt született, már nem válaszolt. A sérülés miatt kilenc mérkőzést mulasztó Erik Karlsson gólpasszal tért vissza a San Joséba.

Az utolsó 73 másodpercben nyerte a meccset a Boston Los Angelesben. 2-2 után Charlie McAvoy lőtte a győztes gólt, majd Patrice Bergeron üres kapus találattal biztosította be a győzelmet. A Bruins ezzel megelőzte a Torontót és feljött az Atlatic-csoport második helyére.

(Forrás: jegkorongblog.hu / fotó: pexels.com)