Jump to content

Cavani és Lacazette toronymagasan vezeti az eheti TOP 20-at

2016. 05. 09. 03:00

A francia Ligue 1 csatárai jó hetet tudhatnak maguk mögött, bombaformájuknak köszönhetően a múlt heti "A Hét Legjobb Játékosai" listán az első három helyet foglalják el. A Barcelona és a Real Madrid összesen csupán 3 játékost adott, míg a BPL legjei nem brillíroztak ez alkalommal sem.

Ebben a szezonban sokat bukhattak a Premier League fantázia sportolói, hiszen a topcsapatok sztárjai ritkán végeztek előkelő helyen a pontozási tabellán, és a szezont megelőzően vajmi kevesen választottak például a már biztosan bajnok Leicester City-ből, a Tottenham-ből, vagy akár a West Ham-ből. Hogy miért említem most ezt? Csupán azért, mert az Arsenal, a Chelsea, valamint a két manchesteri klub játékosai most sem fértek fel "A Hét Legjobb Játékosai"-nak listájára.

Bár a BBVA-ban ilyesfajta ingadozás nem volt érzékelhető, most a katalánok, illetve a királyiak sem alkottak maradandót. Nem úgy, mint a Ligue 1 csatárai, név szerint: Edison Cavani, Alexandre Lacazette és Cheick Diabaté, akik a dobogó legfelsőbb fokait foglalják el, igaz Diabaté mellett további hárman állnak megegyező pontszámmal. Íme a teljes lista (kattints a táblázatra a teljes megjelenítéshez):


(Fotók: Theguardian.com, Eurofantasyleague.com)