Jump to content

Fantasy PL: Az 5. forduló álomcsapata

2016. 09. 18. 09:00

Theo Walcott hosszú idő után ismét bekerülhetett a Premier League fantasy játékának álomcsapatába. A gyorsléptű angol szélső fordulóról fordulóra jobban teljesít, és ha nem szed össze valami sérülést, akkor szerintünk ez a forma nem nagyon fog lelankadni.

A Manchester City továbbra is veretlen és az eddigi játékképük alapján nagyon úgy fest, hogy nehéz lesz legyőznie őket bármelyik nagycsapatnak. Persze a Premier League-ben bármi megtörténhet, szóval felesleges jövendölésekbe szerintem most nem megyünk bele.

Ami viszont változatlan az a Liverpool és az Everton jó formája. A tavalyi szezonban mindkét gárda rengeteg pontot hullajtott el papíron sima meccseken, most viszont meccsről meccsre hozzák az elvárt eredményeket. Meg persze ide sorolható még a Spurs is, akik a City-hez hasonlóan, nem találtak még legyőzőre.

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához!Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Liga legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotók: Fantasy.Premierleague.com, Itsgoneviral.com)