Jump to content

Fantasy PL: A 6. forduló álomcsapata

2016. 09. 26. 09:00

Ugyan este lesz még egy Burnley - Watford összecsapás a Premier League 6. fordulójában, de azért összességében kijelenthetjük, hogy gólgazdag hétvégén vagyunk túl. Mint ahogy lassan körvonalazódni látszik, hogy mely csapatokkal és mely játékosokkal lesz érdemes számolni a későbbiekben.

A forduló legjobban várt mérkőzéseit a Manchester United - Leicester City és az Arsenal - Chelsea párosok játszották. Csak négyük összesen 8 gólt termeltek, és akkor ehhez jön még a Liverpool fölényes, 5-1-es győzelme, továbbá a Sunderland - Crystal Palace 2-3-mas végeredménye.

Ahogy a bevezetőben ecseteltem, a Burnley - Watford összecsapás még befolyásolhatja a 6. forduló álomcsapatát (fantasy szemmel nézve), viszont az eddigi formájuk alapján erre vajmi kevés az esély (de ne legyen igazam).

Ahogy a múlthéten, úgy most is egy 3-5-2-es felállás hozta a legoptimálisabb pontszámot, szám szerint 136-ot. A kezdő 11-ben egy Bournemouth-os, egy Southampton-os, két Arsenal-os, egy Manchester United-es, három Liverpool-os, egy Tottenham-es , egy Manchester City-s és végül, de nem utolsó sorban egy Sunderland-es kapott helyet. Íme:

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához!Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Liga legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotók: Fantasy.Premierleague.com, Itsgoneviral.com)