Jump to content

Fantasy PL: A 9. forduló álomcsapata

2016. 10. 23. 08:00

Hiába zárult a 9. játékhét egy 4-0-ás rangadóval, a többi meccsen nehezen - vagy épp egyáltalán nem - indult be a gólcsap. A korábbi fordulókhoz hasonlóan, most is egy 4-5-1-es felállás eredményezte a legtöbb pontot generáló álomcsapatot.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is szoros a tabella eleje, hiszen az első 5 helyezett 1 pontos közelségre van egymástól. A különbség csupán annyi, hogy ezúttal egy kis- vagy középcsapatnak sem sikerült a "nagyok" közé sorolni.

A forduló legjobban várt meccse egyértelműen a Chelsea - Manchester United találkozó volt, amely párosítás már önmagában érdekes, viszont a Mourinho kontra Chelsea találkozás még tovább fokozta a kedélyeket. A Kékek látszólag kezdenek formába lendülni, így az elkövetkezendő fordulókba érdemes lehet draftolni őket, viszont a United továbbra sem jövedelmező ezen a téren - pedig az elején kecsegtetően indultak.

A forduló legjobbja fantasy szemmel nézve Shaqiri lett, aki két gólt szerzett a Hull City otthonában. A svájci játékos jelenlegi draftolási ára 6,3 millió font.

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához!Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Liga legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotók: Fantasy.Premierleague.com, Skysports.com)