Jump to content

Fantasy PL: Ők a legígéretesebb fiatalok

2017. 01. 11. 10:00

Egyesek több, míg mások kevesebb esélyt kaptak mind-ezidáig az alábbi listából, viszont sose árt, ha tudjuk kire érdemes igazolni egyik sérült draftoltunkat. 

A tapasztaltabbak már megszokták, hogy az ilyen ingyenes fantázia bajnokságok esetében vannak bizonyos limitek a draftolást illetően. Ilyen többnyire a 100 milliós határ (minden játékos kap egy bizonyos értéket - ez teljesen különbözik a valóságtól), illetve a "csapat-limit" (a legtöbb esetben maximum 3 játékost választhatunk ki egy csapatból).

Ezeknek a tudatában jól meg kell gondolnunk, hogy kik draftolunk, hiszen a nagyobb sztárok jelentősen megcsapolják a 100 milliós keretet, így a többi posztra már csak az olcsóbb játékosok jutnak, akiknél kisebb az esély arra, hogy kiemelkedőt nyújtsanak huzamosan és ezáltal növeljék az összpontszámunkat - mondjuk a 2015/16-os idényre pont nem ez volt jellemző.

A fiatal játékosokat (főleg azokat, akik még nem bizonyítottak a ligában) természetesen alacsonyabb összegért "megkapjuk", és bizony minden szezonban van legalább(!!!) egy 20 év alatti, akivel képletesen nagyot kaszálhatunk. A kérdés már csak az, hogy vajon ki léphet Bellerin, vagy épp Alli nyomdokaiba..? Az alábbi listában összeszedtük azt a tíz 20 év alatti játékost, akikben meg van a potenciál, viszont jelenleg még olcsón megúszhatjuk a bedraftolásukat.

Isaiah Jay Brown – Chelsea, Toni Martinez – West Ham United, Oleksandr Zinchenko - Manchester City, Marcus Rashford - Manchester United, Joe Gomez – Liverpool, Lewis Cook – Bournemounth, Kelechi Iheanacho – Manchester City, Reece Oxford – West Ham, Josh Onomah – Tottenham, Cameron Borthwick Jackson – Manchester United.

Próbáld ki magad Te is!

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához! Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Liga legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotó: Talksport.com)