Jump to content

Deshaun Watsont láthatod a hétvégén

2018. 10. 10. 22:26

Deshaun Watson megsérült a Dallas Cowboys elleni győztes mérkőzésen és egy ideig kérdéses volt, hogy pályára tud-e lépni a hétvégi, Buffalo Bills elleni találkozón. 

A Houston Texans irányítója mellkas sérüléssel bajlódik de Bill O'Brien vezetőedző határozottan igennel felelt amikor Watson pályára lépéséről kérdezték.

Az irányító több ütést is elszenvedett a Cowboys ellen ami miatt a partvonal mellett ápolták. Watson a folyamatos nyomás ellenére sem játszott rosszul, 375 yardot, 1 touchdownt passzolt és 10 futásból 40 futott yardot szerzett.

Egy alkalommal ugyan eladta a labdát amikor csúnyán túldobta DeAndre Hopkins-t de az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor is két Cowboys védővel az arcában kellett passzolnia. Persze ilyen esetben célszerűbb lenne lefeküdni és feladni a játékot de ez betudható a fiatal irányító "korának".

Watson állapotán nem segít, hogy igen gyengén teljesít a támadófala. Öt mérkőzés alatt eddig 52 alkalommal ütötték meg (legtöbbször a ligában) illetve 18 alkalommal földre vitték az ellenfelek védői (holtversenyben a második legtöbb). A Bills ellen Jerry Hughes-t és Trent Murphy-t kell majd megállítaniuk és problémát jelenthet az irányító jelenlegi sérülése mert pár ütés után visszatérhetnek a problémák.

(Forrás: nflhu.blog.hu / fotó: pixabay.com)